Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

 

Miresevini tek Euroconst Shpk.

kastrati_20110430_1698030659

Fasada te vazhduara xhami

03-Wooden uPVC Windows

Punime te ndryshme me PVC

credins_bank_2_20110430_1300830804

Punime me alumin termik

Historiku i “Euro Const”

Kaltfassade_umlaufend_50P-01.tif

EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë në fasadat e xhamit.

Gjatë 21 viteve aktivitet, që nga krijimi i kompanisë, EUROCONST shpk ka zgjeruar aktivitetin e saj ne tërë Shqipërinë. Falë eksperiencës dhe garancive që EUROCONST sh.p.k paraqet në cdo projekt, sot kompania është e gatshme të shtrijë aktivitetin e saj edhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

Kompania EUROCONST sh.p.k operon në sektorin e Fasadave të vazhduara me kapak, Fasadave të vazhduara strukturale, Fasadave të vazhduara gjysëm strukturale, Fasadave të vazhduara sistem Spider me shume..

Vlerat tona

blue_star_centre_20110430_1434404953EUROCONST sh.p.k me mbi, 28 vite përvojë pune dhe 21 vjet aktivitet në Shqipëri, ofron garancinë e punimeve dhe e materialeve të përdorura duke marrë përgjegjësi të plotë për projektet që dorëzon. Kompania është e orientuar drejt klientit dhe ofron zgjidhje të cilat përshtaten me së miri duke ruajtur raportin më të mirë cilësi-cmim.
emporiki_bank_20110430_1884342891Ne jemi nje kompani e cila duke patur nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar te fasadave te xhamit, punimeve te aluminit, PVC, xhamit e hekurit, nuk mund t’ja lejojme vetes te mos ofrojme me te miren per klientet tane.
Fakt ky i cili deshmohet edhe nga punet qe kemi dorezuar duke qene gjithmone te sakte dhe koherent per detyrat dhe sfidat qe na jane caktuar. Sfida keto te cilat kane te bejne si me korrektesine dhe shpejtesine e punimeve ashtu edhe me veshtiresite e ndryshme inxhinierike te projekteve te dorezuara.
20140215_125821Euroconst shpk, iu pergjigjet kerkesave dhe nevojave tuaja ne cdo moment mjaton qe te kontaktoni ne numrat e meposhtem dhe dikush do jete menjehere prane jush.

 

Tel: +355 69 40 800 10
Vf Club: +355 69 25 39 286
Fax: +355 52 237 161
Email: euroconst@yahoo.com
Email: info@euro-const.com

Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !