Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Elysium Hotel.

Project Description

Objekti: Elysium Hotel

Pershkrim i punes:

1. Dyer dhe dritare me hapje, PVC nga Rehau EURO 70 me koeficent percueshmerie te profilit Uf=1.3W/m²K  ngjyra Ral 9003 (e bardhe). Dopio xham transp 4-16-4 transp + gaz argon 90%

2. Dyer me palosje me material nga Alumil M9800 Accordion ngjyra Ral 9016 (e bardhe). Dopio xham transp 4-12-4  termik Clima Guard Neutral 70 me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.3 w/m²K + gaz argon 90%.

3. Dyer Euroconst me Alumil M9400  Softline Plus me hapje 2-kanat me mekanizem per peshe te montuar poshte dhe me doreze tub te gjate Ø=50mm ngjyra Ral 9016 e bardhe. Dopio xham transparent 4-12-4 termik Clima Guard Neutral 70 me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.3 w/m²K  + gaz argon 90%.

4. Vetrata fikse me T-Kolonete  Alumil M 9400 softline Plus siper dhe ne anesore te dyerve Euroconst ngjyra e bardhe Ral 9016.  Dopio xham transparent 4-12-4 termik Clima Guard Neutral 70 me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.3 w/m²K.  + gaz argon 90%

5. Fizarmonika xhami me xham δ=10mm  i temperuar dhe i zmusuar lucido. Fizarmonikat jane me konture alumini te galvanizuar mat poshte dhe lart

6. Dyer WC  me profile Alumil  M9400 Softline Plus ngjyra e bardhe Ral 9016. 2/3 Dopio xham transparent 4-12-4 akull  dhe 1/3 mbushje fiber e bardhe

Adresa: Dhermi, Vlore

Project Details

  • Date 12/10/2016
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !