Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Project Description

1. Dyer m

 

1. Dyer me hapje  nga jashte 1 kanat  dhe  hapje  nga brenda 1 kanat   Alumil M11500 Alutherm Super Plus  ngjyra e  bardhe Sable me koeficient termik Uf=1.9 w/m²K.  Dopio xham SN 70/35 triplex 44.1-20-6  transp + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.2 w/m²K

2. Vetrate skorevole 1-kanat + fixe  me alumin termik Alumil S560 ngjyra e bardhe Sable, me koeficent percueshmerie termike te profilit Uw=2.2W/m²K.  Dopio xham SN 70/35 triplex 44.1-20-6  transp + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.2 w/m²K

3. Ndarje ballkoni me xham triplex 88.1  me membrane te bardhe, te dy xhamat te temperuar. Xhami i vendsur poshte ne Murin e xhamit,anesore me profil U inoxi dhe lart i kapur me suport inoxi me kapse xhami.Permasa xhami 200*280 cm

4. Furnizim  Vendosje xham Fime Pasqyre 6 mm i zmusuar lucido dhe i temperuar. Xhamat te lyer nga nje ane me silikon struktural te zi. (tek stenda e televizorit)

5. Kabina dushi 1-kanat skorevole +1 fikse  +  fikse  me xham d 10mm i zmusuar lucido dhe i temperuar me xham anikalkare “Shower Guard” nga Guardian (me 100 vjet garanci per shtresen antikalkare). Me aksesore inoxi  dhe profile Alumini me ngjyre polidroks me shkelqim

 

Adresa: Dhermi, Vlore, Shqiperi

1.

Project Details

  • Date 14/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !