Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Godine banimi dhe sherbimi.

Project Description

 

Objekti: Godine banimi dhe sherbimi

Pershkrim i punes:

1. Dritare dhe dyer  me hapje me Alumin Sistem Uno me ngjyre Ral 9005  (E zeze). Dopio xham transp 4-10-4 transp + gaz argon 90%

2. Fasade e vazhduar me kapake per katet komerciale  ngjyra Ral 9005  (E zeze). Dopio xham transp 4-10-4 transp + gaz argon 90%

3. Dyer Xhami nje kanat 120×230 me mekanizem cilesor Usaf  me nje vit garanci

4. Ashensor Elekromekanik me 10 ndalesa 0-9 kate i firmes Metron me dhome makinerie siper.MR. Gabina dhe dyert INOX. Kapaciteti i ashensorit per 6 persona 480 kg. Shpejtesia e levizjes 1m/s

Adresa: Autostrada Durres-Tirane

Project Details

  • Date 31/03/2017
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !