Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Jaguar & Land Rover.

Project Description

 

 

1. Nenstrukture Alumini per fasade te ventiluar kompoziti e mbushur me lesh guri i presuar me trashesi 50 mm.

2. Dere me fotoelemente 2-kanat e markes Geze.(dera e hyrjes kryesore)

3. Vetrata xhami me palosje me profile Salinox F3 ngjyra e zinguar me tek xham δ=10 mm tranparent i zmusuar lucido dhe i temperuar

4. Dritare me hapje dhe fikse me profile Alumil M11000 ngjyra Ral 7024 me koeficent percueshmerie termike te profilit Uf=2.3W/m²K. Dopio xham termik transparent Clima Guard Neutral 70 4-16-33.1 antisfondament transparent + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.3W/m²K. (Mbi fasaden e kompozitit)

5. Dyer xhami jashte standardit, me xham d=10 mm transparent Extra Clear  i zmusuar lucido dhe i  temperuar. Mekanizmi i deres i vendosur poshte , i markes USAF (tip i rende) me 1 vit garanci.

6. Kangjella me xham d=10 mm te zmusuar lucido dhe te temperuar i montuar ne betonin anesor te shkalles me metoden spider inox si dhe me korimano alumini

 

Adresa: Autostrada Durres-Tirane

Project Details

  • Date 14/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !