Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Kabine dushi.

Project Description

 

Kabine dushi skorevole me dy kanata + dy  fikse me xham δ10mm i zmusuar lucido dhe i temperuar. Profile Alumini  me ngjyre polidroks me shkelqim. Mbyllja e kanatave me magnet. Doreze e sheshte

Project Details

  • Date 19/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !