Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Kepucari “Derrigal”.

Project Description

  1. Fasade e vazhduar xhami semi strukturale me Alumil M3 Semi structural me kanat termik ngjyra Ral 9006  me koeficent percueshmerie termike te profilit Uf=1.0-2.4 W/m²K. Dopio xham ACG Stopsol (Blu) i temperuar 8-14-44.2 tripleks termik transp + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.3 w/m²K
  2. Dyer Euroconst 1-kanat Alumil M9400 Softline Plus ngjyra Ral 9006 me mekanizem te rende, me doreza te gjata nga te dy krahet e deres, me akses elektrik. Dopio xham ACG Stopsol (Blu) i temperuar 8-14-44.2 tripleks termik transp + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.3 w/m²K
  3. Mbyllje dhe izolimi i fasades ne pjesen e poshtme (mbyllja e taraces)  me llamarine alumini te ngjyrosur Ral 9006 si dhe me membrane izoluese dhe lesh guri. Xhami i fasades ne kete pjese do jete Dopio xham ACG Stopsol (Blu) i temperuar 8-14-44.1 tripleks me membrane te bardhe
  4. Dritare me hapje (sipas projektit) me profile nga Alumil M11000 Alutherm Plus me koeficent percueshmerie te profilit Uf=2.9W/m²K ngjyra Ral 9006.  Dopio xham termik SN (70/37) 6-14-33.1 tripleks transparent  + gaz argon 90%  me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.2 w/m²K. Mekanizma perimetral me 7 pika mbyllje te markes SIEGENIA AUBI. (Me fashature ne te gjitha anet). Vetratat lart hapje me motorr. Vetratat poshte hapje vetem antiribaldo
  5. Dyer me hapje 1-kanat me profile nga Alumil M11000 Alutherm Plus me koeficent percueshmerie te profilit Uf=2.9 W/m²K ngjyra Ral 9006. Dopio xham termik SN (70/37) 33.1-14-33.1 tripleks transparent  + gaz argon 90%  me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.3 w/m²K . Mekanizma perimetral me 7 pika mbyllje te markes SIEGENIA AUBI. (Me doreza antipanik)
  6. Mekanizma me motor per hapjen e kanatave te dritareve (ne pjesen e siperme)
  7. Davancial alumini me thellesi 200mm (per dritaret) Ngjyra ral 9006

Adresa: Fllake, Durres

Project Details

  • Date 15/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !