Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Objekt Sherbimi.

Project Description

 

Objekti: Sherbimi

Pershkrim i punes:

1. Dritare me hapje me profile nga  Rehau EURO 70 me koeficent percueshmerie te profilit Uf=1.3W/m²K ngjyra Ral 9016 (e bardhe) me thellesi te profilit 70mm dhe me 5 dhoma teknike. Dopio xham termik(Clima Guard Neutral 70) 4-16-4 pasqyre fime + gaz argon 90%. Mekanizma perimetral me 7 pika mbyllje

 

Adresa: Fllake, Durres

Project Details

  • Date 06/04/2016
  • Tags
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !