Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Qender Multifunksionale.

Project Description

Objekti: Qender Multifunksionale 

Lloji i punimit: 

1. Vetrata me palosje me Alumil M19800 Accordion Alutherm ngjyra Ral 9007. Dopio xham transparent 4-16-6 termik (Clima Guard Neutral 70) + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.3w/m²/K

2. Vetrata te kombinuara fikse me hapje me profile Alumil M11000 Alutherm Plus ngjyra Ral 9007. Dopio xham transparent 4-16-6 termik (Clima Guard Neutral 70) + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie te xhamit Ug=1.3W/m²/K

3. Veshje alucobondi Alumil me ngjyre gri metalike me nenstrukture konstruksion metalik te zinguar 40x40x1.4 , 20x40x1.4 , 50x30x1.4 me lesh guri te presuar 50 mm tek parapetet e objektit.

4. Mure xhami me lartesi h=600 mm dhe 400mm me bazament Sali base nga Salinox poshte me korimano rrethore dhe katrore siper. Me xham δ=10 mm te temperuar dhe te zmusuar lucido

5. Dere me hapje ne tarrace me alumil M11000 Alutherm Plus ngjyra Ral 9007. Dopio xham transp4-14-6 termik Clima Guard neutral + Gaz argon 90%

6. Strehe me xham δ=10mm i temperuar i cili do te kapet me profil U alumini ne mur dhe me 5 cope tirande

7. Kangjella shkalle sistemi me xham Dalia (A49) me kapje siper, me korimano katore (50×27 inox) me kembe kagjelle lama 50×7 me xham tripleks 55.1 mm transparent

Adresa: Tek Selvia, Tirane

Project Details

  • Date 25/02/2016
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !