Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Rezidence banimi, Himare.

Project Description

1. Kangjelle shkalle me  xham δ 10 mm i zmusuar lucido dhe i temperuar me lartesi  h=900 mm i kapur me spider inox ne pjesen anesore te shkalles se drurit. Xhami ne pjesen e poshtme me profil “U” alumini, ngjyre inoxi.

2. Mure xhami me xham δ 10 mm i zmusuar lucido dhe i temperuar me lartesi  h=900 mm

Project Details

  • Date 15/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !