Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Shkolla publike “Jovan Ndreko”.

Project Description

 

Dritare 1 kanat  me hapje Superluc + 2 fixe, profile nga  Weiss Profil Energy 3000 me koeficent percueshmerie te profilit Uf=1.3W/m²K ngjyra  Ral 9016 (e bardhe) me thellesi te profilit 70mm dhe me 5 dhoma teknike.  Dopio xham transparent 4-16-4 transparent + gaz argon 90% . 

Adresa: Libofshe, Fier

Project Details

  • Date 21/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !