Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

Villa Garutti, Lago di Garda, Verona, Itali.

Project Description

1. Vetrata me palosje, termike profile Alumil M19800 Accordion Alutherm ngjyra Ral 9016 (e bardhe). Dopio xham tripleks tranparent 33.1 -16 – 33.1 tripleks termik transparent + gaz argon 90% me koeficient percueshmerie te xhamit Ug=1.1 w/m²K

2. Dere Euroconst 2-kanat me profile Alumil M9400 Softline Plus me ngjyre Ral 9016 (e bardhe) me  mekanizem te markes USAF  poshte dhe doreze te gjate ne te dy krahet (jashte dhe brenda). Dopio xham tripleks termik 33.1 -16- 33.1 tripleks termik transparent + gaz argon 90% me koeficient percueshmerie te xhamit Ug=1.1 w/m²K.

3. Davancial alumini me ngjyre Ral 9016 (e bardhe) ne pjesen e poshtme te vetratave me palosje.

 

Adresa: Lago di Garda, Descenzano, Verona, Italia

Project Details

  • Date 15/11/2019
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !