Tel : +355 69 40 800 10 | Email : info@euro-const.com

VOLVO.

Project Description

 

 

Objekti: VOLVO

Pershkrim i punes:

1. Fasade e vazhduar xhami me profile Alumil M7 Standart ngjyra Ral 7024 me koeficent percueshmerie termike te profilit 1.5 W/m²K. Dopio xham tripleks Sunguard SN 70/35 55.2-16-44.2 tripleks Santine + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.1 w/m²K dhe. 

2. Dere me fotoelemente 2-kanat e markes Geze

3. Vetrata me hapje me profile Alumil M11000 ngjyra Ral 7024 me koeficent percueshmerie termike te profilit Uf=2.3 W/m²K. Dopio xham termik transparent Clima Guard Neutral 70 4-16-33.1 tripleks transparent + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.3W/m²K

4. Davanciale alumini te lyera Ral 7024 per vetratat me hapje dhe fasaden ne forme vetrate.

5. Dere Euroconst 1-kanat me profile Alumil M9400 Softline Plus  me ngjyre Ral 7024 me  mekanizem te markes USAF  poshte dhe doreze te gjate ne te dy krahet (jashte dhe brenda). Dopio xham tripleks Sunguard SN 70/35 55.2-16-44.2 tripleks transparent + gaz argon 90% me koeficent percueshmerie termike te xhamit Ug=1.1w/m²K

6. Vetrata fikse , me profil alumini kase ftero elvial ngjyra e galvanizuar inox. Xham 55.1 mm tripleks transparent Extra Clear i zmusuar lucido (Per ndarjen e brendshme te zyrave.)

7. Dyer xhami me xham 10 mm transparent Extra Clear  i zmusuar lucido dhe i  temperuar. Mekanizmi i deres i vendosur poshte , i markes USAF me 1 vit garanci

8. Kangjella me xham 10 mm te zmusuar lucido dhe te temperuar i montuar ne betonin anesor te shkalles me metoden spider inox si dhe me korimano alumini Ø =50 mm te zinkuar inox

Adresa: Autostrada Durres-Tirane

Project Details

  • Date 31/03/2017
  • Tags Punimet
Back to Top
Na kontaktoni per te marre ofertat me te mira !